Distressing

Sellel nädalal on Kaia's Scrapbooking Fairy Tale uue väljakutse teemaks "Distressing". See tähendab, et oma tööle luuakse tahtlikult nö vana ilme. Kasutades selleks rebimist, karestamist, kortsutamist distress tinti, kriite või mida iganes, peamine, et paber näeks välja veidike räsitud :).
Minu esimene katsetus distressing tindiga. Täpsemalt kasutasin tinti eelnevalt kortsutatud ja nö rebitud äärtega paberil. Esimesel küljel kasutasin mina Tim Holzi Distress Ink Victorian Velver ja tagumise külje nurkadele Vintage Photo. Tulemus oli huvitav.
 Ütlemata põnev, kuna tegelt on selle teema teostamiseks nii palju erinevaid võimalusi.


This week challange at Kaia's Scrapbooking Faity Tale  is "Distressing!".   For distressing you may use distress ink, tearing, roughening or whatever you like. I used ink on already crickled and torn paper.
This is my first attempt to use distress ink. Process was very exciting and the result was very interesting.

Materjalid:
Räpina Paberivabriku kartong  -cardboard
Joonistusploki paber - drawing paper
Tim Holz Distress Ink - Victorian Velvet
Distress Ink - Vintage Photo
Designer Paper Tiimarist
Floral punches medium set -Rose Flower
Pärlid -  pearls
Suur lill - detail vanalt kingikotilt / Big flower- detail from an old gift bag
Nööp- buttons
Paelad - ribbons
Traat-wire

Share this:

ABOUT THE AUTHOR

Terekest! Maailm on täis nii palju huvitavat, et iga päev saab midagi uut õppida. Meie suurimad õpetajad on lapsed. Meie peres kasvab kolm päiksekiirt, kolm suurt isiksust, tänu kellele on iga päev üks suur väljakutse ning seiklus. Lisaks lastele huvitun käsitööst, meisterdamisest ning paljust, paljust muust

0 comments:

Postita kommentaar