Isetegijate scrapbookingu kursus

Käesoleval nädalavahetusel toimus Ülenurmes Tartumaa isetegijate ühine koolitus. Teemaks scrapbooking. Juhendajaks oli meie armas Kaia, kes on hetkel Eestis selle teema eestvedaja.
Kuna mina olen scrapbookinguga tegelenud vaid napid 4 kuud, siis tundsin, et ei saa jätta võimalust kasutada. Eelkõige oli mu eesmärk oma käega katsetada Cuttlebugi  (mida mul endal veel pole) ja kuumembosingut. Mõlemaid sain ka proovida.
Kuigi ma olin selles seltskonnas esimest korda ja mitte väga aktiivne isetegija.net keskkonnas, siiski tundus see seltskond väga sõbralik, avatud ja muhe. Mõnusad täiskasvanud naised oma hobidega tegelemas. Äärmiselt kahju, et ma eelmisel korral ei teadnud ega oleks vist ka julenud osaleda Viki karbi tegemise koolitusel. Kuid küll jõuab....ma olen niigi 4 kuuga nii palju uut õppinud. Ja tunnen ise, et olen arenenud positiivses suunas.

Minul valmis koolitusel esimene magnet:





Share this:

ABOUT THE AUTHOR

Terekest! Maailm on täis nii palju huvitavat, et iga päev saab midagi uut õppida. Meie suurimad õpetajad on lapsed. Meie peres kasvab kolm päiksekiirt, kolm suurt isiksust, tänu kellele on iga päev üks suur väljakutse ning seiklus. Lisaks lastele huvitun käsitööst, meisterdamisest ning paljust, paljust muust

1 comments:

  1. Väga armas magnet valmis, ja päriselus veelgi uhkem ja värvikam ;) Nii vahva, et viitsisid tulla õppima ja rõõm, et said enda jaoks midagi uut ;)

    VastaKustuta