Uuendus: Kuidas anda vanale köögilauale uus välimus




























Suvi on alati kiire aeg. Palju tegemisi, käimisi. Seetõttu pole ka aega isetegemise lainele end sättida.
Kuid see viga sai parandatud.
Võtsin ette meie vana köögilaua. Eesmärgiks oli saada laud, mida ei pea enam välimuse varjamiseks millegagi katma (foto 1).




























Kasutatud materjalid (foto 2 ):  
Valge värv, dekupaaž lakk, mööblilakk, salvrätikud, PVA liim
Puhastasin laua ja alustasin värvimisega. Värvikihte pidin peale kandma päris mitu, kuid lõpuks jäi tulemus rahuldav (foto 3).






























Kuna ma olen hetkel väga lummatud dekupaaž tehnikast, siis ei jäta ma kasutamata ühtki võimalust seda rakendada. Seega, kuni värv kuivas, lõikasin välja sobiva koguse salvräti pilte.
Kui värv kuivanud, hakkasin pilte lauale kleepima. Kasutasin taas PVA liimi ja vee segu. Kuivanud pildid tegin üle dekupaaž lakiga (fotod 4 ja 5).

Selleks, et lauavärv ei muutuks kiirelt koledaks ega plekiliseks, lakkisin laua üle poolläikiva mööblilakiga.
Lõppkokkuvõttes jäin ma tulemusega väga rahule. Hele mööbel muudab pisikese köögi avaramaks ja laud sobib nüüd ideaalselt eelnevalt uuenduskuuri läbinud toolidega (fotod 6 ja 7.)

Share this:

ABOUT THE AUTHOR

Terekest! Maailm on täis nii palju huvitavat, et iga päev saab midagi uut õppida. Meie suurimad õpetajad on lapsed. Meie peres kasvab kolm päiksekiirt, kolm suurt isiksust, tänu kellele on iga päev üks suur väljakutse ning seiklus. Lisaks lastele huvitun käsitööst, meisterdamisest ning paljust, paljust muust

0 comments:

Postita kommentaar