Magusat emadepäeva!

Täna hommikul ei oodanud mind ärgates ees koristatud toad ega uhked kingitused.  Ei saanud ka ma tervet ööd rahulikult magada, kuigi selleks oleks olnud isegi võimalus, kuna kallis abikaasa hoolitses ise terve öö pisipoja eest.  Eile hakkas meie vanimal lapsel kõrv nii kohutavalt valutama, et terve õhtu manustasin talle erinevaid homöopaatilisi terakesi ja tablette. Mina kuulasin aga terve öö, et ega pole lastetoast kosta nuttu.

Kuid pole hullu, küll jõuab ka suurt pidu pidada :) Hommikul  tegin ise meile ühe maitsva koogi ning lapsed andsid üle enda joonistatud kaardid.  Emadepäeva lilled ostsime juba eile koos terve perega vaasi. Suurepärane on seegi, et tütre kõrv ei valuta enam!

Natuke koogist. Tegemist on blogist "Maitse asi", leitud Norra küpsisetordi retseptiga.  Väga mõnus ja lihtne. Ainult Domino küpsiste asemel kasutasin mina Oreo küpsiseid, sest esimesi ei ole Saksamaal lihtsalt saada. Ja kuna laste kannatus on teadagi lühike ning kõhud tühjad, siis ega see kook kaua külmikus taheneda saanud. Seega oli kook söömise hetkel veel üsna vedel, aga maitset see ei rikkunud. Kuna me eile ostsime materjale mälu järgi, siis unustasime ära poole toorjuustust. Selle asemel läks minu koogi sisse ainult 200g toorjuustu ning 500ml vahukoort. Ja tulemus oli ikka hea. Eelmine katsetus aga näitas, et õige koguse toorjuustuga meeldib mulle see kook siiski natukene paremini.

Oreo cookies, toorjuustukook, küpsisetort.


Share this:

ABOUT THE AUTHOR

Terekest! Maailm on täis nii palju huvitavat, et iga päev saab midagi uut õppida. Meie suurimad õpetajad on lapsed. Meie peres kasvab kolm päiksekiirt, kolm suurt isiksust, tänu kellele on iga päev üks suur väljakutse ning seiklus. Lisaks lastele huvitun käsitööst, meisterdamisest ning paljust, paljust muust

0 comments:

Postita kommentaar