Põnevate ootustega ja teretulemast! Meil on uus kaasautor!



Alates nüüdsest jagab minu väikeõde Janne oma koduseid ideid ka meiega. 

Tere! Mina olen Janne. Abikaasa ja ema. Põline maanaine.  Vahepeal maitsesin isegi linnaelu võlusid, kuid leidsin siiski tagasitee maale.
Remondime tasapisi oma väikest korterit ning üritame leida nii remondi, sisustuse kui kõige muu vajaliku tarbeks põnevaid ideid. Võimalusi, kuidas teha ise, soodsamalt ning omanäolisemalt. Kõik ei õnnestu ehk kohe esimesel korral, aga harjutamine pidevat meistriks tegema :)


From now on shares my little sister Janne her doings with us. So introduces she herself:

Welcome! I'm Janne. I´m a wife and mother. The ancient countrywoman. Meanwhile, even tasted the delights of city life, but still found a way back to the countryside.
We slowly repair our small apartment and try to find exciting ideas for repair, furniture or anything needed. Ways to make ourselves more cheaper and originally. We do not succeed always on first time, however, practice makes perfect :)



Share this:

ABOUT THE AUTHOR

Terekest! Maailm on täis nii palju huvitavat, et iga päev saab midagi uut õppida. Meie suurimad õpetajad on lapsed. Meie peres kasvab kolm päiksekiirt, kolm suurt isiksust, tänu kellele on iga päev üks suur väljakutse ning seiklus. Lisaks lastele huvitun käsitööst, meisterdamisest ning paljust, paljust muust

0 comments:

Postita kommentaar