Teraviljapeenar juulikuus

Juulikuine teraviljapeenar on ilus. Natuke metsik, ent võib südamerahus öelda, meie eksperiment on edukalt õnnestunud. Meie roika, põhu ja sõnniku segapeenar täiesti toimib. Kuigi tundub, et põhk on samuti kenasti idanema hakanud. Õnneks on koos põhuga siiski kõik teraviljad kenasti tärganud. Isegi meie kaua oodatud herned, millest me arvasime, et üle 5 taime me ei näe, on juba suureks kasvanud.
Lõpuks saime enda peenra ka märgistatud, ilusa uhke sildiga. Kuigi iga suurem torm tahab meie plakatit endale haarata. 

Päris tore on enda peenart külalistele näidata - meid on sellel aastal külastatud rohkem kui kunagi varem. Uut elamist on ikka huvitav külastada. On olnud külalisi nii Eestist, Saksamaalt  kui ka Ameerikast. Kuigi ma pole päris kindel, kas see lühike visiit aitab kinnistada teadmist, milline teravili milline on. Vähemalt annab see inimestele aimu, et teravilja on tõepoolest võimalik ka pisikesel lapil kasvatada.



Kaer Kalle
Põldhernes Kirke õitseb (24. juuli 2017) 

Põldhernes Kirke (24. juuli 2017)


Põldhernes Mehis õitseb (24.juuli 2017)


Suvinisu Hiie

Suvinisu Voore

Share this:

ABOUT THE AUTHOR

Terekest! Maailm on täis nii palju huvitavat, et iga päev saab midagi uut õppida. Meie suurimad õpetajad on lapsed. Meie peres kasvab kolm päiksekiirt, kolm suurt isiksust, tänu kellele on iga päev üks suur väljakutse ning seiklus. Lisaks lastele huvitun käsitööst, meisterdamisest ning paljust, paljust muust

0 comments:

Postita kommentaar