Emadepäev

Emadepäev on üks armsamaid tähtpäevi, eriti nüüd, mil enda lapsed on nii suured, et käivad päevas mitu korda "Head emadepäeva!" soovimas.
Minu disaineritöö on tehtud, nüüd on aeg väljakutsetel hakata osalema:)

Esimene töö läks minu emale. Töö teostamine oli minule endale raske, kuna panin kokku väga kirjud paberid....minu jaoks hästi harjumatu. Samas, pisitütele meeldis see väga ... parim kriitik :)

 Teise kaardi sai endale ämm. See lähtus lihtsast kuldlõike ja vastandvärvide reeglist (lisaks väike aktsent). Suur eesmärk oli aga katsetada Glimmer Misti (Lily Pad). Fotolt pole näha, kuid reaaluses jäi töödeldud roheline pind mõnusalt sädelev, nii et ei tahtnudki seda enam millegi muuga, kui vaid sildiga, katta.


Siinjuures pean tänama Kaiat, kes lahkelt jagas enda vahendeid ning ideid :)

Share this:

ABOUT THE AUTHOR

Terekest! Maailm on täis nii palju huvitavat, et iga päev saab midagi uut õppida. Meie suurimad õpetajad on lapsed. Meie peres kasvab kolm päiksekiirt, kolm suurt isiksust, tänu kellele on iga päev üks suur väljakutse ning seiklus. Lisaks lastele huvitun käsitööst, meisterdamisest ning paljust, paljust muust

1 comments:

  1. Väga vahva lahenduse ja värvikombinatsiooniga. Eriti alumine kaart ;) Aitäh osalemast Kaia´s Scrapbooking Fairy Tale väljakutsel. Oled alati oodatud ;)

    VastaKustuta