Heegeldatud pesukorv / Crochet laundry basket



Kui me kolisime Saksamaale, siis ostsime Ikeast igasugu tarvilikke esemeid, et enda kodu elamisväärsemaks muuta. Nende hulgas oli ka lihtne valge pesukorv. Kuid m6ned ajad tagasi, arvan, et sellest on äkki juba aastake möödas, otsustas see hakata rebenema. Ta ei suurtnud meie mustapesu koguseid kanda :)

Nii hakkas minu peas tiksuma m6te. Üleeile j6udsin tulemuseni - minu enda disainitud pesukorv.

Korvi jaoks ammutasin ideid Etsyst ja Pinterestist. Väga meeldisid suured sangadega heegeldatud korvid. Seejärel, avastasin suurepärase soomlanna blogi NurinKurin, ning tema väga laheda heegeldatud korvi 
Ja nii tellisingi suurepäraselt Hoooked lehelt m6ne rulli Zpagetti riidenööri. Hoookedi poe kohta v6in öelda vaid suurepäraseid kiidus6nu. Esiteks oli nende teenindus super kiire, teiseks oli pakki pandud päris mitu lisa kingitust, mis mulle väga suurt heameelt tegid :)
Lisaks tellisin internetist veel 50 m PVC-voolikut, et see tugevduseks riide sisse heegeldada.
L6pptulemuseks oli 50cm k6rgune ning 133cm ümberm66duga pesukorv, mis on meil nüüd aktiivses kasutuses.



When we moved to Germany two years ago we bought all kind of useful items from Ikea to edit out new home more livable.  Among them was also the simple white laundry basket. However, some time ago it decided to end its life.  He could not bear the quantities of our dirty laundry  :)  We are, after all, a family of three children.So in my head began ticking a new idea. The day before yesterday I came to a result - my own designed laundry basket. 

For the basket I gathered  ideas from Etsy and Pinterest.  I very much liked the crocheted baskets with large handles. Then, I discovered an excellent blog of NurinKurin, and her very cool crocheted basket.
And so I did order some rolls of Zpagetti yarn from Hoooked. I can only say good about the store of Hoooked  First of all, the service was super fast, the secondly there came some cool gifts added to the oredered staff, which did me a very great pleasure:)
In addition, I ordered from the Internet 50 m PVC hose.
The end result was 50cm high and 133cm circumference laundry basket, which we have now in active use.


Share this:

ABOUT THE AUTHOR

Terekest! Maailm on täis nii palju huvitavat, et iga päev saab midagi uut õppida. Meie suurimad õpetajad on lapsed. Meie peres kasvab kolm päiksekiirt, kolm suurt isiksust, tänu kellele on iga päev üks suur väljakutse ning seiklus. Lisaks lastele huvitun käsitööst, meisterdamisest ning paljust, paljust muust

0 comments:

Postita kommentaar