Auf Wiedersehen Deutschland! Hüvastijätu kaardid kontaktandmetega

Ligineb aeg, mil meie pere jätab suure Saksamaaga hüvasti ning liigub tagasi armsale kodumaale. Sellega kaasneb palju asjade planeerimist, kokkupakkimisi ning hüvastijätte.

 Täna on meie lastel viimane päev siinses koolis ja lasteaias. Ja kuidas sa jätad sõbrad maha, ilma et sa ei jagaks oma uusi kontaktandmeid. Neid küsiti meie käest päris palju ning seepärast otsustasin tervele klassile ning parimatele sõpradele teha ühe pisikese meene. Kuna aega idee teostamiseks oli väga vähe aega ning kogus suur (30 tükki), siis sai teostus lihtne. Usun aga, et sõnum on seekord olulisem kui töö keerukus.
Scrapbooking, hüvastijätu kaart, Goodbye Card, Memory Card, Card with photo, Eesti, Estonia

Scrapbooking, hüvastijätu kaart, Goodbye Card, Memory Card, Card with photo, Eesti, Estonia
Olulisteks dekoratiivseteks ning harivateks detailideks on asjaosalise foto, Euroopa kaart koos märgitud sihtkohaga (foto 1) ning Eesti lipp (foto 2). Loomulikult ei tohi puududa väike hüvastijätu kirjake ning kontaktandmed.
Ja nüüd võivad lapsed jääda ootama esimesi kirjakesi :)
Scrapbooking, hüvastijätu kaart, Goodbye Card, Memory Card, Card with photo
All väike foto illustreerimaks, millega peavad lapsevanemad tegelema öösiti. Lisaks päevatöödele ning kolimisega seotus  suurele pakkimisele. Käsitööks leiab alati väikese nurgakese. Isegi kell 02 öösel.

Share this:

ABOUT THE AUTHOR

Terekest! Maailm on täis nii palju huvitavat, et iga päev saab midagi uut õppida. Meie suurimad õpetajad on lapsed. Meie peres kasvab kolm päiksekiirt, kolm suurt isiksust, tänu kellele on iga päev üks suur väljakutse ning seiklus. Lisaks lastele huvitun käsitööst, meisterdamisest ning paljust, paljust muust

0 comments:

Postita kommentaar